OTA

Θα φύγει ο σκουπιδότοπος  από την είσοδο της Αρεόπολης;

Ο δήμος Ανατολικής Μάνης προέβη σε μια σημαντική πράξη όσο αφορά τη διαχείρηση των απορριμμάτων και στην συνέχεια κομποστοποίησης των οργανικών καταλλοίπων.

Βιολογικός καθαρισμός και Δημοτικά Τέλη Γυθείου

Αναστάτωση στους κατοίκους του Γυθείου για τα βεβαρυμένα δημοτικά τέλη όσον αφορά τον βιολογικό καθαρισμό.

15 άτομα προσέλαβε για όλο τον Ιούλιο ο Δ. Αν. Μάνης για να προλαμβάνουν τις πυρκαγιές

15 προσλήψεις έκανε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για το μήνα Ιούλιο για το έτος 2015.

Έλεγχος και επισκευή παιδικών χαρών στο Δ. Δυτ. Μάνης

Σε εταιρεία ανέθεσε ο Δήμος Δυτ Μάνης την υλοποίηση της μελέτης που αφορά τον έλεγχο και την επισκευή των παιδικών χαρών του Δήμου Δυτ. Μάνης, όπως και την ασφαλή λειτουργία τους. Το ύψος της αμοιβής για τον έλεγχο και την επισκευή τους ανήλθε στα 9.900 ευρώ.

Στις 10/8/2015 τελειώνουν οι αιτήσεις για την εγγραφή των νηπίων στο δημοτικό παιδικό σταθμό Γυθείου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο γραφείο του Ν.Π. στο Δημαρχείο (κα Aργειτάκου, 2733360348)  Δικαιολογητικά εγγραφής: • Ληξιαρχική πράξη ή πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Μέχρι 5/8/2015 οι αιτήσεις για την ένταξη στο επισιτιστικό πρόγραμμα του Δ. Ανατ. Μάνης

Μην ξεχάσετε:  Μέχρι τις 5 Αυγούστου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις στο Δήμο για την ένταξη των απόρων στο επισιτιστικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους.

Ο Δ. Ανατ. Μάνης σας δίνει την ευκαιρία να γλιτώσετε τα πρόστιμα

Ο Δήμος Αν. Μάνης δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα τ.μ. που έχουν δηλωθεί ώστε να γλιτώσετε οποιοδήποτε πρόστιμο. Υπενθυμίζουμε ότι βάση των τ.μ. που έχουν δηλωθεί υπολογίζονται τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Δίνει τις εξής προθεσμίες:

Νέα από το Δήμο Δυτικής Μάνης

• Στις 28/7 θα γίνει δημοπρασία του έργου «Μελέτη οδών αγροτικών» του πρώην Δήμου Λεύκτρου, που είχε οριστεί για τις 14/7 και δεν έγινε λόγω της τραπεζικής αργίας. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα γίνει την Τρίτη 28/7/2015, με ώρα λήξης προσφορών 10π.μ.

Με 7.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο Ολυμπιακός Γυθείου από το Δήμο Αν. Μάνης

Με απόφαση του Δήμου Αν. Μάνης και βάση του ισχύοντος προϋπολογισμού ο Ολυμπιακός Γυθείου χορηγήθηκε με 7.000 ευρώ.  

Δώρισε το αγροτεμάχιο που αγόρασε με σκοπό να γίνει πλατεία.

Δώρισε το αγροτεμάχιο που αγόρασε με σκοπό να γίνει πλατεία.Το manivoice συγχαίρει  τον δωρητή. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ο Δήμος Ανατ. Μάνης απεδέχθη τη δωρεά και εν καιρώ θα διαμορφωθεί για το σκοπό που δωρίσθηκε.

Νέα από το Δ. Δυτ. Μάνης

• Στο Δήμο Δυτικής Μάνης προχωρεί η συντήρηση του οδικού δικτύου τοπ. κοιν. Ριγκλίων. Ήδη κατεβλήθη κανονικά στον δικαιούχο εργολάβο η πρώτη δόση. 

Προμήθειες του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Ο Δ. Αν. Μάνης προμηθεύτηκε σπόρους, φυτά, δενδρύλλια και έτοιμο χλοοτάπητα  Ο χλοοτάπητας θα είναι συνθετικός και θα είναι 697 τ.μ. και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του γηπέδου του Δήμου. Στοίχισε δε μαζί με το ΦΠΑ 835.92 ευρώ.

Αντικαθιστά τους ενεργοβόρους λαμπτήρες ο Δ. Αν. Μάνης

Ο Δήμος μας στην προσπάθεια του να εναρμονιστεί με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την χρήση λαμπτήρων φωτισμού (κανονισμός ΕΚ 245/2009 οδηγία 32/2005 ΕΚ) και λαμπτήρων που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδο και υδράργυρο (ROHS οδηγία 95/2002 ΕΚ) αλλά και στη

Τρεις ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο Δ. Δ. Μάνης

Τρεις ναυαγοσώστες πρόκειται να προσλάβει ο Δ. Δ. Μάνης και καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο ανθρωπίνου δυναμικού του Δ. Δ. Μάνης από σήμερα και μέχρι τις 29/6/2015.    

Στη Μάνη άφησε το πατρικό του ο αείμνηστος Ιωάννης Γιανναράκος

Στο Δ. Αν. Μάνης κληροδότησε  την πατρική του οικία  στο χωριό Μυρσίνη Λακωνίας, αποτελούμενη από ισόγειο και πρώτο όροφο, καθώς και ποσό 30,000 για την επισκευή της. Ο Δήμος Αν.

Προκηρύχθηκε η δημοπρασία για τη Μελέτη Οδών Αγροτικών στο Δ. Δ. Μάνης

Προκηρύχθηκε η δημοπρασία για τις 14 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10 πμ στο Δημαρχείο Καρδαμύλης με τίτλο «Μελέτη Οδών Αγροτικών εντός των ορίων του Δήμου Λεύκτρου, Δ. Δ. Μάνης», ύψους 200.000 ευρώ.    

Καινούρια καταστήματα στην Αν. Μάνη

Όπως πληροφορούμαστε  τα νέα καταστήματα που ανοίγουν στα όρια του Δ. Αν. Μάνης είναι,  ένα σνακ μπαρ καφετέρια στην παραλία Σελινίτσας του Γυθείου ένα εστιατόριο καφετέρια μπαρ στον επαρχιακό δρόμο Γυθείου-Αρεόπολης στην περιοχή του Γυθείου και 

Σύντομα λύνονται τα προβλήματα υδροδότησης του Αγ. Νίκωνα

Ο Δ. Δυτ. Μάνης προέβη σε απευθείας ανάθεση της εκτέλεσης του έργου Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγ. Νίκωνα.

Συντήρηση των δρόμων της Μηλιάς

Σε απευθείας ανάθεση για την συντήρηση των δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Μηλέας,  προέβη ο Δ. Δυτ. Μάνης στον Ιωάννη Λαμπρόπουλο του Παναγιώτη, που προσέφερε έκπτωση 5%.

Τι προσλήψεις έγιναν στο Δ.Αν. Μάνης

Για 6 μήνες προσέλαβε ο Δ. Αν. Μάνης τους παρακάτω:   Α. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1. Κορωναίος Δημήτριος 2. Κουτσουμπός Παναγιώτης 3. Κοντάκος Θωμάς 4. Κουτσουπιάς Χρήστος 5. Μαστρογιαννάκου Βασιλική 6. Κοιλάκος Κυριάκος

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για τα απορρίμματα στο Δ. Δ. Μάνης

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι για την δημοπρασία που αφορά στην συλλογή των απορριμμάτων του Δ.Δ. Μάνης. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός, δημόσιος και μειοδοτικός.

Σελίδες