Το ελαιόλαδο MAINI

 
Το ελαιόλαδο MAINI έχει όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του Μανιάτικη καταγωγή και Βερολινέζικη ψυχή.
 
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λάδι που προέρχεται από την Μάνη και ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη γεύση του, το μοντέρνο marketing και την εξαιρετική του συσκευασία. Το MAINI φτιάχνεται από ελιές της ποικιλίας “κορωνέικη” μια ελιά γνωστή για την έντονη και καθαρή γεύση που έχει το λάδι της. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας έγινε στο Βερολίνο και προσπαθεί να ενσωματώσει τον ζωντανό και διαφορετικό χαρακτήρα της πόλης.
 
 
Το 100% ανακυκλώσιμο  μεταλλικό μπουκάλι είναι όντως ένα επιτυχημένο δείγμα σύγχρονου Design συσκευασίας. Απλό σχήμα, ευχάριστα έντονο χρώμα και προσεγμένη τυπογραφία, κάνουν το MAINI να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. αγαπημένη μας λεπτομέρεια το μεταλλικό ακροφύσιο που συνοδεύει την συσκευασία και υπονοεί ότι το μπουκάλι προορίζεται για εικαστικό στοιχείο και προδιαθέτει τον χρήστη να σερβίρει απευθείας από εκεί και να μην μεταγγίσει το λάδι σε άλλο σκεύος.
 
Ιδιαίτερα επιτυχημένη είναι επίσης η γραμματοσειρά που αναγράφει την μάρκα, η οποία παραπέμπει απευθείας σε Σπαρτιατικό μινιμαλισμό, απλό και αιχμηρό. Το MAINI διατίθεται ήδη σε πολλά από τα καλύτερα καταστήματα ειδών Gourmet της Γερμανίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.