Συλλογή τροφίμων το Σάββατο στη Σπάρτη!

Συλλογή τροφίμων το Σάββατο στη Σπάρτη!

Σε μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς προχωρά ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος Νοσηλευτικής. 

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, από τις 9:30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, φοιτητές παραλαμβάνουν τρόφιμα για την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Σπάρτης.

Ο φοιτητικός σύλλογος καλεί όλους τους κρατικούς και δημοτικούς φορείς της πόλης, τους πολίτες και τους φοιτητές να σταθούν δίπλα τους και συνδράμουν την προσπάθειά τους, φέρνοντας στην πλατεία αποκλειστικά είδη τροφίμων που δεν αλλοιώνονται (ζυμαρικά, κονσέρβες, όσπρια κλπ), προκείμενου να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης, θα λειτουργήσουν περίπτερα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις δράσεις του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Νοσηλευτικής και συγκεκριμένα για τα ερευνητικά προγράμματά, την τράπεζα αίματος του Συλλόγου και τη δωρεά μυελού των οστών.

Στην περσινή προσπάθεια του Συλλόγου, συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων που κάλυψε πολλές ανάγκες. Φέτος, με τη βοήθεια όλων, ο φοιτητικός σύλλογος ελπίζει να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα τρόφιμα, καθώς οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.

«Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η ευαισθησία όλων μας είναι επιτακτική. Οι καιροί απαιτούν να μεταστραφούμε από το προσωπικό συμφέρον, στο συλλογικό, να αγαπήσουμε τον πλησίον και αυτή η μεταστροφή μας αφορά όλους», αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Πηγή: Apela.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.