Στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας η Μονεμβασιά!

Στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας η Μονεμβασιά!

Στους κορυφαίους προορισμούς κρουαζιέρας συγκαταλέγεται η Μονεμβασιά. Αυτό φαίνεται τόσο από τον ικανό αριθμό πλοίων που την προσεγγίζουν, όσο και από το ότι συμπεριλαμβάνεται ως νέος προορισμός, σε εταιρείες που ασχολούνται με την κρουαζιέρα.

Η Azamara Club Cruises, μια αξιόλογη εταιρεία στο χώρο της κρουαζιέρας, αποκάλυψε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2018-19 του νεότερου κρουαζιερόπλοιού της, Azamara Pursuit, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και πρόσβαση σε εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

To Azamara Pursuit θα αυξήσει κατά 40% το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και θα προσθέσει 61 επιπλέον προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Μονεμβασία. 

Οι επιβάτες θα μένουν περισσότερο στον κάθε προορισμό, απολαμβάνοντας 48 μεταμεσονύκτιες και 26 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη γη, που περιλαμβάνουν 15 νέα λιμάνια τα οποία πρόσθεσε η Azamara στο πρόγραμμά της:

Agadir, Μαρόκο

Μονεμβασιά, Ελλάδα

Antofagasta, Χιλή

Pisco (San Martin), Περού

Χιλιανά φιορδ

Salaverry (Trujillo), Περού

Beagle Channel, Χιλή – Αργεντινή

Σάμος, Ελλάδα

Fowey, Ην. Βασίλειο

San Antonio, Χιλή

Laguna San Rafael, Χιλή

Sey Isfjor Ur, Ισλανδία

Lima (Callao), Περού

Σπέτσες, Ελλάδα

Maceio, Βραζιλία

Το Azamara Pursuit είναι εφάμιλλο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα πλοία. Τα τρία αυτά κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν τώρα στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 7 ηπείρους και 217 λιμάνια από τις 28 Αυγούστου 2018 μέχρι 5 Απριλίου 2019.

Πηγή: Apela.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.