Πρόσκληση 8ης Νοεμβρίου

Πρόσκληση 8ης Νοεμβρίου

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης σας προσκαλούν στην Επινημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες Λάκωνες Αεροπόρους, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 (εορτή των Ταξιαρχών, Μιχαήλ και Γαβριήλ) που θα γίνει μπροστά στο Μνημείο Πεσόντων Λακώνων Αεροπόρων (Δημοτικός Κήπος Γυθείου - έναντι ΚΤΕΛ) 

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης

Πέτρος Ν. Ανδρεάκος

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΎΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Στις εκδηλώσεις παρακαλείται να παρευρεθεί και να προστεί ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος. Επίσης οι Δημοτικές, Πολιτικές, Δικαστικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές, Λιμενικές και Δημόσιες Αρχές, οι Εκπαιδευτικοί και αντιπροσωπείες των Σχολείων της πόλης, οι Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου, Αντιστασιακών Οργανώσεων, Εφεδροπολεµιστών & οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επαγγελματικών και Εργατικών Οργανώσεων και όλοι οι πολίτες του Δήμου. 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ: Τα της Ιεροτελεστίας, η Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Τα της στρατιωτικής παρέλασης ο Διοικητής του ΠΙ Τάγματος Γυθείου. Τα της τάξης ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου. Τα της Φιλαρμονικής η Αρχιμουσικός αυτής. Τελετάρχης ορίζεται η Αντιδήμαρχος κα. Γεωργία Λυροφώνη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.