Παρατείνεται η έκθεση φωτογραφίας της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Παρατείνεται η έκθεση  φωτογραφίας της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης πραγματοποιεί αυτή την περίοδο έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Σπάρταθλον» στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης. 

 Η έκθεση λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα εκτός Τρίτης και από ώρες 9:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ..

 Ωστόσο,λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της έκθεσης από σχολεία, αποφασίστηκε από την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης η παράταση λειτουργίας της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει τελικά μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017. Όσοι φορείς ενδιαφέρονται για ομαδική επίσκεψη, παρακαλούνται όπως καλέσουν στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης στο τηλ. 27310 81822 για διαθέσιμες ημέρες και ώρες.

 Συνολικά  έχουν επιλεχθεί 60 φωτογραφίες από ένα αρχείο άνω των 50.000 φωτογραφιών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης από το έτος 2007 έως και το 2016. Κάθε φωτογραφία περιγράφει μία ξεχωριστή ιστορία, έναν σημαντικό αθλητή ή ένα στιγμιαίο συναίσθημα ενός εκ των μεγαλύτερων υπερμαραθωνίων αγώνων του κόσμου. 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.