Ο Δ. Ανατ. Μάνης σας δίνει την ευκαιρία να γλιτώσετε τα πρόστιμα

Ο Δ. Ανατ. Μάνης σας δίνει την ευκαιρία να γλιτώσετε τα πρόστιμα

Ο Δήμος Αν. Μάνης δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα τ.μ. που έχουν δηλωθεί ώστε να γλιτώσετε οποιοδήποτε πρόστιμο. Υπενθυμίζουμε ότι βάση των τ.μ. που έχουν δηλωθεί υπολογίζονται τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Δίνει τις εξής προθεσμίες:

Έως 31/7/2015 για διόρθωση τ.μ. σε επαγγελματικούς χώρους και μέχρι 31/8/2015 για διόρθωση τ.μ. σε οικείες.

Αυτό γίνεται με γνώμονα την ίση μεταχείριση των δημοτών.

Για τη δήλωση – διόρθωση οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν στις υπηρεσίες Εσόδων του Δήμου στο Γύθειο & στην Αρεόπολη, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Α) Αντίγραφο λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος (ΔΕΗ) 

Β) Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής στις περιπτώσεις που η δήλωση υποβάλλεται από πρόσωπο διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο λογαριασμό ΔΕΗ

Μετά τη λήξη των ανωτέρω προθεσμιών ο Δήμος θα συγκροτήσει τα απαραίτητα κλιμάκια και θα προβεί σε ελέγχους.   

Εάν διαπιστωθούν διαφορές στα τετραγωνικά μέτρα, θα κληθεί, δυστυχώς, ο εκάστοτε δημότης να καταβάλλει αναδρομικά τα αναλογούντα τέλη της τελευταίας 5ετίας, των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το νόμο τα έσοδα του Δήμου από τα Δημοτικά Τέλη καλύπτουν αποκλειστικά και μόνο τα έξοδα για καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό στην περιφέρειά του.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα αυτό, εκτός του ότι θα μας απαλλάξει από τις δυσάρεστες συνέπειες της επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων, θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας και του φωτισμού χωρίς να αναπροσαρμόσουμε τα δημοτικά τέλη όπως έχουμε πράξει όλα τα χρόνια της δημοτικής μας θητείας.

Εκ του Δήμου Ανατολικής Μάνης

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.