Νέα 5αστερα ξενοδοχεία σε Μέσα και Έξω Μάνη

Νέα 5αστερα ξενοδοχεία σε Μέσα και Έξω Μάνη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία Stone Village Resort A.E. προγραμματίζει την κατασκευή ξενοδοχείου 5 αστέρων με δυναμικότητα 90 κλινών στην Καρδαμύλη. Η μονάδα θα κατασκευασθεί σε έκταση 21 στρεμμάτων. Η επένδυση έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες και σχεδιάζεται να κατασκευασθεί στη θέση "ΔΥΟ ΓΕΦΥΡΙΑ- ΜΑΝΔΡΙ ΚΑΡΑΒΙΤΗ",συνολικού κόστους 11.288.304,64 ευρώ, 

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Χαρούδα Βίλατζ ΑΤΕΞΤΕ προχωρεί στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

 Θάλασσα, καλό φαγητό, αρχαιολογικοί χώροι και ό,τι επιθυμεί ο τουρίστας υπάρχουν στη Μάνη. 

Έτσι ξένες εφημερίδες και τουριστικοί οδηγοί σε δημοσιεύματά τους για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς που αξίζει να επισκεφθεί κανείς εντάσσουν και τη Μάνη.

Η Η ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας προσελκύει επενδύσεις στην περιοχή και η ολοκλήρωση του οδικού δικτύου θα φέρει ταχύτατη πρόσβαση στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Εμείς προσθέτουμε ότι τα έργα κατασκευής των μεγάλων μονάδων θα πρέπει να είναι απολύτως συμβατά με το φυσικό περιβάλλον της Μάνης. Ώστε να μην αλλοιωθεί αυτό το μοναδικό τοπίο που είναι άλλωστε ο λόγος της έλευσης των τουριστών.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.