Κέντρο Υγείας Αρεόπολης:Ημέρα πρόληψης του σακχαρώδους διαβήτη

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης:Ημέρα πρόληψης του σακχαρώδους διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη, που έχει ορισθεί την 14η Νοεμβρίου και ευρισκόμενοι διαρκώς σε επαγρύπνηση για μία από τις μεγαλύτερες απειλές της υγείας στο σύγχρονο κόσμο, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών «Ημέρα Πρόληψης - Σακχαρώδης Διαβήτης» σε συνεργασία με τη Μονάδα Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού της Θεραπευτικής Κλινικής του «ΓΝΑ Αλεξάνδρα».

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι ένα μεταβολικό νόσημα, το οποίο διαδράμει χρόνια και η συχνότητά του παγκοσμίως ολοένα και αυξάνει. Συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων, νεφρικής ανεπάρκειας, οφθαλμικών προβλημάτων και άλλων σοβαρών επιπλοκών.

Για το σκοπό αυτό κλιμάκιο εξειδικευμένων ιατρών θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 08.30-14.30 και θα παράσχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συμβουλές σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης.

Η συνεχής προσπάθεια μεθόδων προαγωγής και αγωγής της υγείας των πολιτών της Μάνης με στόχο την προάσπιση της υγείας, τη βελτίωση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ομάδων του πληθυσμού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ

Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.