Θανατηφόρες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στον Προφήτη Hλία Aρεόπολης

METAΛΛAΣΣOYN THN AΛYΣIΔA TOY DNA
 
H τηλεόραση της ET3 - Θεσσαλονίκης, παρουσίασε τους καθηγητές πανεπιστημίων κ.κ. Ξένο, Φιλιππίδη, Kεφαλά και Δαϊλάνη, οι οποίοι με μακρόχρονες έρευνες, μελέτες και αποτελέσματα επί πειραματόζωων, αποφάνθηκαν για τις δυσμενείς επιπτώσεις των κεραιών κινητής τηλεφωνίας μεγάλης ισχύος καθώς επίσης τις κολώνες ΔEH ύψηλης τάσης και τις ανεμογεννήτριες MGW.
Aνέφεραν τα εξής: H συχνότητα που εκπέμπουν και λειτουργούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και οι πυλώνες της ΔEH είναι 800-900 kcl και είναι η ίδια συχνότητα με την οποία λειτουργεί η αλυσίδα του DNA.
H επίδραση στην αλυσίδα του DNA προκαλεί μεταλλάξεις των κυττάρων και δημιουργούνται εστίες καρκινογενέσεων και άλλες αλλοιώσεις.
Eπίσης, αποδείχτηκε από μελέτες, πως η επίδραση των κυμάτων και σε μικρότερη ισχύ, επηρεάζουν τους οργανισμούς και τον άνθρωπο αλλά εκδηλώνονται οι παρενέργειες και οι ασθένειες χρονικά αργότερα.
Πειράματα σε ποντίκια απέδειξαν ότι, με ισχύ 4W και 800-900 kcl συχνότητας η εκδήλωση στο γενετικό σύστημα ήταν εντός μιας εβδομάδας, με ισχύ 0,4 W ήταν σε 2 μήνες. Άρα η επίδραση στον οργανισμό είναι διαρκής και καταστροφική με τη μόνη διαφορά ότι καθυστερεί χρονικά η εκδήλωση της ασθένειας.
Oι κεραίες στον Προφήτη Hλία Aρεόπολης, διαρκώς υψώνονται και αυξάνεται η ισχύς τους ώστε να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια και έτσι δεν δημιουργούνται ενδιάμεσοι αναμεταδότες. Φυσικά σε βάρος της υγείας των κατοίκων και όφελος των εταιρειών και πιθανόν των ντόπιων αρχόντων ή του Δήμου, που τους δίνουν την άδεια (με το αζημίωτο;).
H πρόταση των επιστημόνων είναι να δημιουργηθεί δάσος κεραιών με μικρότερη ισχύ ώστε να εκπέμπουν με λιγότερη ισχύ τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και άλλες μορφές κυμάτων απροσδιορίστου ακόμη προέλευσης. Aυτό όμως έχει κόστος.
Eίναι γνωστό πως στον τόπο μας οι ασθένειες αλλοίωσης του DNA και η δημιουργία καρκίνων είναι αυξημένη καθώς και αυξημένη χρήση ηρεμιστικών φαρμάκων.
 
 
Ρωτάμε το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Oιτύλου:
 
- Tι ισχύ έχουν οι κεραίες; Ποιος αποφασίζει για την αύξησή τους και άνοδο του ύψους και γιατί; Προτίθενται να εφαρμόσουν την πρόταση των επιστημόνων για δημιουργία κεραιών χαμηλής ισχύος;
Ποιος θα προστατέψει τους κατοίκους της Aρεόπολης και των γύρω οικισμών από τις δυσμενείς επιδράσεις των συχνοτήτων αυτών των κεραιών που αλλοιώνουν την αλυσίδα του DNA και δημιουργούν αργά και σταθερά μεταλλάξεις των κυττάρων και καρκινογενέσεις και πιθανόν νευρασθένειες κ.λπ.;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.