Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης του δρόμου Σπάρτη-Μυστρά

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε τις εργασίες συντήρησης του δρόμου Σπάρτη-Μυστρά

Με την εγκατάσταση του εργολάβου στο τμήμα μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του δρόμου Σπάρτης – Μυστρά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το έργο με προϋπολογισμό 300.000,00€ επιβλέπετε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις της παραπάνω οδού που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι ο οδικός άξονας που συνδέει τη Σπάρτη με το Μυστρά και τον Αρχαιολογικό Χώρο, λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου που δέχεται, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, επιβάλλεται να συντηρείται τακτικά προκειμένου οι επισκέπτες της καστροπολιτείας αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής να κυκλοφορούν με ασφάλεια. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για την προσωρινή ταλαιπωρία τους λόγω μικρών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.