Ετήσια Συνάντηση των «Ομοίων της Μάνης» στο Βαθύ

 Ετήσια Συνάντηση των «Ομοίων της Μάνης» στο Βαθύ

Μέσα σε ένα εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες  η Ετήσια Συνάντηση των «ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ» σε ξενοδοχείο  στο Βαθύ Λακωνίας . Στις εργασίες παραβρέθηκαν  Βουλευτές  της Λακωνίας, τοπικοί φορείς καθώς και τα τα ιδρυτικά μέλη και φίλοι των ΟΜΟΙΩΝ της ΜΑΝΗΣ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια εκδήλωση γνωριμίας και την ομιλία του προέδρου των ΟΜΟΙΩΝ καθηγητή ιατρικής κ. Μιχάλη Κουτσιλιέρη. Στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο  ενω  το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τις εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης  και την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2017-2020. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συστάθηκε με την παρακάτω σύνθεση σε μια πολύ φιλική και συναινετική διαδικασία και έχει ως εξής: Πρόεδρος: Μιχάλης Κουτσιλιέρης, Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Μιχαλάκος, Γεν. Γραμματέας: Κατερίνα Κουσουρή, Ταμίας: Νώντας Ατσαβές, Τακτικά Μέλη: Μιχάλης Ισμαηλάκος, Σταύρος Λεκκάκος, Δρακούλης Φουντουκάκος, Αναπληρωματικά μέλη ΔΣ: Ανανίας Σουκαράς και ΕλένηΤζανετάκου.

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου καθώς επίσης και οι άλλοι παραβρισκόμενοι ΟΜΟΙΟΙ υποσχέθηκαν να εργαστούν με συνέπεια και σε απόλυτη συνεργασία με τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους της Πολιτείας για την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας της ΜΑΝΗΣ και την προβολή της διεθνώς.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.