ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ  

 

Δωρεάν εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από δημόσιους φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσφέρουν τα Δημοτικά Πολυιατρεία.

 

Το πρόγραμμα των ιατρών της Υπηρεσίας στα Δημοτικά Πολυϊατρεία,  διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα, φυσίατρος

Τρίτη,  γενικός χειρουργός  

Πέμπτη, μαιευτήρας-γυναικολόγος

           (Ωράριο: 10:00-14:00)

 

Για τις υπόλοιπες ημέρες, οι δημότες του Πειραιά θα μπορούν να επισκέπτονται τους ανωτέρω ιατρούς καθώς και καρδιολόγο κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορούν να κλείνουν στο  τηλ: 210 4202105.

 

Η διεύθυνση των πολυϊατρείων είναι Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς.

 

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Τα Δημοτικά Πολυιατρεία είναι μια κοινωνική δομή για την οποία ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος, νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος. Κι αυτό γιατί ο Δήμος Πειραιά,  μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών,  προσφέρει τη δυνατότητα στους δημότες και στους κατοίκους της πόλης μας, να εξετάζονται δωρεάν από εξειδικευμένους γιατρούς. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, οφείλουμε να επιτελούμε κοινωνικό έργο και  να θέτουμε τις βάσεις για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των άπορων συμπολιτών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη,  γιατί είναι πάντα θετικός στην υλοποίηση κοινωνικών δράσεων, που συμβάλλουν στη στήριξη των συμπολιτών μας. Καλώ τους δημότες και τους κατοίκους του Πειραιά, να βάλουν σε προτεραιότητα την υγεία τους, να επισκεφθούν τα Δημοτικά Πολυιατρεία».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.