Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη περιφερειακή έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη περιφερειακή έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η πρώτη περιφερειακή έκθεση στην ιστορία της Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που φιλοδοξεί να προβάλει την παραγωγικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης.

Μέχρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν όλα τα ποιοτικά προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας από τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου που ένωσαν τις δυνάμεις τους και ελπίζουν στην εξέλιξη του brand Πελοπόννησος. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στην έκθεση, που έχει ως στόχο να ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, θα συμμετέχουν πολλοί παραγωγικοί τομείς, ενώ θα διοργανωθούν σημαντικές εκδηλώσεις επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού, όπως και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.