Αλάτι από τη Μάνη με μαύρη τρούφα

Αλάτι  από τη Μάνη με μαύρη τρούφα
To καλύτερο αλάτι για μαγειρική δεν είναι το κοινό επιτραπέζιο αλάτι.«Το να χρησιμοποιείς σωστό και καλό αλάτι κάνει μεγάλη διαφορά στη γεύση του τελικού πιάτου».
 
Εξάλλου υπάρχει και εξαιρετικός ανθός αλατιού από τη Μάνη εμπλουτισμένος με μαύρη τρούφα από το manitaropolio.gr αν προτιμάτε πιο ανεβασμένη γεύση για πατάτες στον ατμό…
 
Αλάτι με μαύρη τρούφα "Δίρφυς" 50g
Ο ανθός αλατιού (Fleur de Sel) από τη Μάνη είναι ένα φυσικό προϊόν που συλλέγεται με το χέρι από 2.000 φυσικές γούρνες που έχουν διαμορφωθεί στις βραχώδεις ακτές του Μεσσηνιακού Κόλπου στην Πελοπόννησο. Από τον μοναδικό αυτό τόπο, τον φορτισμένο ενεργειακά από τη δύναμη της μανιάτικης γης και του καυτού ήλιου, προέρχεται ο ανθός αλατιού που: περιέχει πάνω από 80 μεταλλικά στοιχεία δεν περιέχει χημικά πρόσθετα είναι φρέσκο, λαμπερό, με τη φυσική του υγρασία. Στο ασύγκριτο αυτό προϊόν προστίθεται η μαύρη τρούφα, αλεσμένη μετά τη συλλογή της, και χαρίζει στο αλάτι τη δυνατή, αισθαντική της γεύση. Αρκεί μια μικρή ποσότητα αλατιού με μαύρη τρούφα σε κάθε πιάτο λίγο πριν από το σερβίρισμα, για να μετατρέψει απλά καθημερινά μαγειρέματα σε μοναδικά εδέσματα υψηλής γαστρονομίας.
Συστατικα:
Ανθός αλατιού από τη Μάνη, φρέσκια μαύρη τρούφα (18%)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.