Δήμος Αν. Μάνης

Θα φύγει ο σκουπιδότοπος  από την είσοδο της Αρεόπολης;

Ο δήμος Ανατολικής Μάνης προέβη σε μια σημαντική πράξη όσο αφορά τη διαχείρηση των απορριμμάτων και στην συνέχεια κομποστοποίησης των οργανικών καταλλοίπων.

Βιολογικός καθαρισμός και Δημοτικά Τέλη Γυθείου

Αναστάτωση στους κατοίκους του Γυθείου για τα βεβαρυμένα δημοτικά τέλη όσον αφορά τον βιολογικό καθαρισμό.

15 άτομα προσέλαβε για όλο τον Ιούλιο ο Δ. Αν. Μάνης για να προλαμβάνουν τις πυρκαγιές

15 προσλήψεις έκανε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου για το μήνα Ιούλιο για το έτος 2015.

Στις 10/8/2015 τελειώνουν οι αιτήσεις για την εγγραφή των νηπίων στο δημοτικό παιδικό σταθμό Γυθείου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο γραφείο του Ν.Π. στο Δημαρχείο (κα Aργειτάκου, 2733360348)  Δικαιολογητικά εγγραφής: • Ληξιαρχική πράξη ή πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Μέχρι 5/8/2015 οι αιτήσεις για την ένταξη στο επισιτιστικό πρόγραμμα του Δ. Ανατ. Μάνης

Μην ξεχάσετε:  Μέχρι τις 5 Αυγούστου 2015 θα υποβάλλονται αιτήσεις στο Δήμο για την ένταξη των απόρων στο επισιτιστικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους.

Ο Δ. Ανατ. Μάνης σας δίνει την ευκαιρία να γλιτώσετε τα πρόστιμα

Ο Δήμος Αν. Μάνης δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε τα τ.μ. που έχουν δηλωθεί ώστε να γλιτώσετε οποιοδήποτε πρόστιμο. Υπενθυμίζουμε ότι βάση των τ.μ. που έχουν δηλωθεί υπολογίζονται τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Δίνει τις εξής προθεσμίες:

Με 7.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο Ολυμπιακός Γυθείου από το Δήμο Αν. Μάνης

Με απόφαση του Δήμου Αν. Μάνης και βάση του ισχύοντος προϋπολογισμού ο Ολυμπιακός Γυθείου χορηγήθηκε με 7.000 ευρώ.  

Δώρισε το αγροτεμάχιο που αγόρασε με σκοπό να γίνει πλατεία.

Δώρισε το αγροτεμάχιο που αγόρασε με σκοπό να γίνει πλατεία.Το manivoice συγχαίρει  τον δωρητή. Ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ο Δήμος Ανατ. Μάνης απεδέχθη τη δωρεά και εν καιρώ θα διαμορφωθεί για το σκοπό που δωρίσθηκε.

Προμήθειες του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Ο Δ. Αν. Μάνης προμηθεύτηκε σπόρους, φυτά, δενδρύλλια και έτοιμο χλοοτάπητα  Ο χλοοτάπητας θα είναι συνθετικός και θα είναι 697 τ.μ. και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του γηπέδου του Δήμου. Στοίχισε δε μαζί με το ΦΠΑ 835.92 ευρώ.

Αντικαθιστά τους ενεργοβόρους λαμπτήρες ο Δ. Αν. Μάνης

Ο Δήμος μας στην προσπάθεια του να εναρμονιστεί με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την χρήση λαμπτήρων φωτισμού (κανονισμός ΕΚ 245/2009 οδηγία 32/2005 ΕΚ) και λαμπτήρων που περιέχουν επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδο και υδράργυρο (ROHS οδηγία 95/2002 ΕΚ) αλλά και στη

Στη Μάνη άφησε το πατρικό του ο αείμνηστος Ιωάννης Γιανναράκος

Στο Δ. Αν. Μάνης κληροδότησε  την πατρική του οικία  στο χωριό Μυρσίνη Λακωνίας, αποτελούμενη από ισόγειο και πρώτο όροφο, καθώς και ποσό 30,000 για την επισκευή της. Ο Δήμος Αν.

Καινούρια καταστήματα στην Αν. Μάνη

Όπως πληροφορούμαστε  τα νέα καταστήματα που ανοίγουν στα όρια του Δ. Αν. Μάνης είναι,  ένα σνακ μπαρ καφετέρια στην παραλία Σελινίτσας του Γυθείου ένα εστιατόριο καφετέρια μπαρ στον επαρχιακό δρόμο Γυθείου-Αρεόπολης στην περιοχή του Γυθείου και 

Τι προσλήψεις έγιναν στο Δ.Αν. Μάνης

Για 6 μήνες προσέλαβε ο Δ. Αν. Μάνης τους παρακάτω:   Α. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1. Κορωναίος Δημήτριος 2. Κουτσουμπός Παναγιώτης 3. Κοντάκος Θωμάς 4. Κουτσουπιάς Χρήστος 5. Μαστρογιαννάκου Βασιλική 6. Κοιλάκος Κυριάκος

Οδηγίες του Δ.Α. Μάνης για την ανακύκλωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εν όψει έναρξης της θερινής περιόδου και προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες σε καθαριότητα που θα προκύψουν σας ενημερώνουμε τα κάτωθι: •Τα οικιακά απόβλητα να εναποθέτονται εντός των κάδων απορριμμάτων σε κατάλληλους σάκους 

Εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στο Δ.Α. Μάνης

Ο Δ.Α Μάνης με συνδιοργανωτή το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης οργανώνουν εκδήλωση προληπτικής ιατρικής για όλους τους πολίτες της Μάνης που θα διεξαχθεί την 20η Ιουνίου 2015. Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς ημέρες.    

Ποια έργα τελείωσαν στο Δ.Α. Μάνης

Συγκροτήθηκαν επιτροπές για να παραλάβουν οριστικά τα έργα: ανάπλαση και διαμόρφωση τ.κ Αλίκων-Άνω Μπουλαριών, δεξαμενής ύδρευσης πηγής Αβόρνας Αγ.

Νέα από το Δήμο Ανατολικής Μάνης

Με 5.000 ευρώ επιδοτήθηκε από το Δήμο Ανατολικής Μάνης ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος νέων Γυθείου «Ο Λάκωνας» και 13.167 ευρώ επιχορήγησε στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Αθλητισμού.  

Πότε παραχωρείται το δικαίωμα χρήσης αιγιαλού παραλίας χωρίς δημοπρασία

Με απόφασή του ο Δήμος Ανατολικής Μάνης καθόρισε τους χώρους μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύμβαση μισθοδοτικής σχέσης, δηλαδή καθορισμό τμήματος για αυτούς που έχουν το δικαίωμα χρήσης χωρίς δημοπρασία. 

4.800 ευρώ δώρισε η εταιρεία ELPEN ΑΕ στο Δ.Α. Μάνης

Η εταιρεία ELPEN δώρισε με σκοπό την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης προληπτικής ιατρικής για όλους τους πολίτες της Μάνης ποσό 4.800 ευρώ. Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Δ.Α.