Το Σάββατο θα διεξαχθεί η 29η Σπαρτακιάδα!

Το Σάββατο  θα διεξαχθεί η 29η Σπαρτακιάδα!

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί  η 29η Σπαρτακιάδα,ένας ποδηλατικός αγώνας που διοργανώνουν ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών και ο Σπαρτιατικός ΓΣ.

 Συγκεκριμένα οι ποδηλάτες θα διανύσουν απόσταση 256 χιλ. κινούμενοι μέχρι την Κόρινθο μέσω της νέας εθνικής οδούς και από εκεί μέσω της παλαιάς εθνικής θα τερματίσουν στο άγαλμα του Λεωνίδα.

Στον αγώνα συμμετέχουν οι Λάκωνας ποδηλάτες Σταύρος Καλκάνης, Θεόδωρος Παπαδόγιαννης, Αγησίλαος Λαμπρόπουλος, Στέφανος Μπουκουβάλας, Χρήστος Κυριακόπουλος και Γιώργος Δαράκης.

Οι πρώτοι αθλητές  αναμένονται στην πόλη της Σπάρτης περίπου στις 16:00 ενω μέχρι τις 19:30 υπολογίζεται ότι θα έχουν τερματίσει και οι τελευταίοι.Στις  21:00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων στη κεντρική πλατεία της πόλης.

 Επίσης την Κυριακή 8/10 στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ποδηλατικός αγώνας στην διαδρομή Σπάρτη-Ξηρακάμπι. Oι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν την διαδρομή Σπάρτη -Αγ. Ιωάννης- Παρόρι- Μυστράς- Σπάρτη- Ανώγεια- Παλαιοπαναγειά και θα τερματίσουν στο Ξηροκάμπι.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.