Το Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του!

Το Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι αναζητά εθελοντές για πλήρωση θέσεων συνεργατών για την υποστήριξη στην υλοποίηση δράσεων που θα λάβουν χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού. Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου Πολιτισμού, αναπτύσσοντας τις δυνατότητές τους και προσφέροντας σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του, όπως στους χώρους υποδοχής, στην υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων, στο στήσιμο των εκθέσεων, στις ξεναγήσεις στο κοινό κτλ.

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις δημιουργικά, ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σου και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία. Αν είσαι άνω των 18 ετών, συμπλήρωσε την ειδική φόρμα συμμετοχής και κατέθεσε την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kpmanis.gr  με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ» ή στη γραμματεία του Κέντρου Πολιτισμού. Τα άτομα που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Μάνης και θα λάβουν πιστοποιητικό και συστατική επιστολή για την εθελοντική τους δράση. Ελάτε να διασώσουμε όλοι μαζί, την ιδιαίτερη ταυτότητα της Μάνης και να αναδείξουμε την ιδιαίτερη πολιτισμική της κληρονομιά.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Πολιτισμού κατά τις ώρες λειτουργίας του. 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.