Σπάρτη: Η Πυροσβεστική τίμησε τους νεκρούς της

Σπάρτη: Η Πυροσβεστική τίμησε τους νεκρούς της

Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του αείμνηστου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου στον Ταΰγετο πραγματοποίησε η Π.Υ. Σπάρτης, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όλους τους ήρωες πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον, προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και του κράτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μπλάθρας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο Διοικητής της Περ/κής Πυρ/κής Διοίκησης Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κ. Θεόδωρος Λαρέζος, ο Υποδιοικητής του Κ.Ε.Ε.Μ. Συνταγματάρχης κ. Σωτήριος Τσαμπάς, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Νικόλαος Κουτσοβασίλης, εκπρόσωπος της  Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας, εν ενεργεία πυροσβέστες, απόστρατοι, καθώς και συγγενείς του αείμνηστου Αντιπυράρχου Ηλία Γκάτσου.

«Ας ευχηθούμε η Πυροσβεστική οικογένεια να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Ας είναι αιωνία η μνήμη των ηρωικών συναδέλφων» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης.

Πηγή: Apela.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.