Σημαντική δωρεά από ομογενείς στο Νοσοκομείο Μολάων

Σημαντική δωρεά από ομογενείς στο Νοσοκομείο Μολάων

Με την ευγενική χορηγία του Παλλακωνικού Συλλόγου Αυστραλίας «Οι Σπαρτιάτες» παρελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2017 στο Νοσοκομείο Μολάων, νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός. 

 Οι ομογενείς της Αυστραλίας, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στις 27 Μαΐου στην Αυστραλία, στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο.

 Ο Παλλακωνικός Σύλλογος Ομογενών «Οι Σπαρτιάτες», σε συνεννόηση με τη Διοίκηση, αποφάσισε να δωρίσει στις Κλινικές του Νοσοκομείου ένα διφασικό απινιδωτή με monitor, καταγραφικό και εξωτερικό βηματοδότη και ένα monitor ζωτικών λειτουργιών του κατασκευαστικού οίκου Nihon Cohden Ιαπωνίας.

 Κατά την παραλαβή, εκ μέρους των ομογενών παρέστη ο κ. Θεόδωρος Μπίλλιας με τη σύζυγό του και εκ μέρους του Γ.Ν. Λακωνίας η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Μολάων και το μέλος του Δ.Σ. κα Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου.

 Ακολούθησε επίδειξη των μηχανημάτων από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ν.Μ. Μολάων παρουσία του τεχνικού βιοϊατρικής τεχνολογίας του Νοσοκομείου.

 «Εκ μέρους των ληπτών υπηρεσιών υγείας, του προσωπικού της Ν.Μ. Μολάων και του Δ.Σ. του Γ.Ν. Λακωνίας, ευχαριστούμε από καρδιάς τους ομογενείς για την έμπρακτη συμπαράστασή τους που επιβεβαιώνει για μια ακόμη αφορά το ρητό του λαού μας ¨το αίμα, νερό δεν γίνετα騻, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου που υπογράφει η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Μολάων κα Μανωλάκου Αικατερίνη.

Πηγή: Apela.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.