Σεμινάριο φωτογραφίας και Λαμπρή στη Μάνη

Σεμινάριο φωτογραφίας και Λαμπρή στη Μάνη

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου...». Οι άγιες ημέρες εφέτος θα είναι διαφορετικές Ⓒ Maro Kouri

Ενα διαφορετικό οδοιπορικό -με καρέ από σημεία της άγνωστης Μάνης- διοργανώνει η σπουδαία φωτογράφος Μάρω Κουρή. Αυτό το Πάσχα μπορείτε να το γεμίσετε με εικόνες που θα συνδυάζονται μυστηριακά με το κλίμα των ημερών Αυτό το Πάσχα, σας προσκαλούμε σε ένα φωτο-οδοιπορικό στα άγνωστα χωριά της Μάνης.

Ενα διαφορετικό οδοιπορικό -με καρέ από σημεία της άγνωστης Μάνης- διοργανώνει η σπουδαία φωτογράφος Μάρω Κουρή. Αυτό το Πάσχα μπορείτε να το γεμίσετε με εικόνες που θα συνδυάζονται μυστηριακά με το κλίμα των ημερών.

Πόσο διαφορετικά ενδιαφέρουσες γίνονται οι διακοπές μας, όταν τις αδράχνουμε... Όταν ξεκουραζόμαστε δημιουργικά κάνοντας αυτό που ονειρευόμαστε και που «ποτέ δεν βρίσκουμε τον χρόνο». Από το Ακρωτήρι Ταίναρο ως τα γυμνά βουνά και τα σπήλαια Διρού, συνθέτουμε εικόνες με τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα των άγριων της κοινωνικής ζωής των χωριών.να γνωρτοπίων και τη μανιάτικη αρχιτεκτονική. Ακολουθούμε τα λίθινα σοκάκια και εντοπίζουμε τα αυθεντικά καφενεία, φωτογραφίζοντας εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της κοινωνικής ζωής των χωριών.

 

Η κατάνυξη στη Μάνη (Ⓒ Maro Kouri)

 

Από την ανοιξιάτικη ηρεμία στις ατέλειωτες αμμουδιές, μεταφερόμαστε στη νυχτερινή ζωή της Αρεόπολης και του Γυθείου. Βιώνουμε αλλιώτικα τα έθιμα του Πάσχα, σε μοναχικά, περήφανα χωριά αποτυπώνοντας την σκληρότητα και τη γλυκύτητα της ζωής.

 Τόπος: Βαθύ Γυθείου

 Χρόνος: Μεγάλη Πέμπτη 13/4 έως Δευτέρα του Πάσχα 17/4/2017

 Πρόγραμμα:

Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα: Εισαγωγή στη φωτογραφία-ρεπορτάζ, προβολή φωτογραφιών και νυχτερινή φωτογράφηση.

Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα: Φωτογραφικό οδοιπορικό, μέρα και νύχτα, καταγράφοντας τα έθιμα στα χωριά και στα ξωκλήσια της Μάνης. Κάθε βράδυ μαζευόμαστε γύρω από το τζάκι, συζητάμε και αξιολογούμε τις εικόνες (edit).

Δευτέρα του Πάσχα: Τελική αξιολόγηση των εικόνων, ολοκλήρωση προσωπικού portfolio.

Προτεινόμενη διαμονή: ξενώνας «Μικρό Χωριό», Βαθύ Γυθείου Λακωνίας, 6936974134

Τιμές κατ’ άτομο ανά βράδυ με παραδοσιακό πρωινό: 25 ευρώ/άτομο σε μπάγκαλοου ή σουίτα (τρίκλινη, τετράκλινη), 35 ευρώ/άτομο στο δίκλινο. Στην τιμή του μπάγκαλοου συμπεριλαμβάνονται τα ξύλα για το τζάκι.

Επικοινωνία:

E: marokouri2@gmail.com  Για περισσότερες πληροφορίες Τ: 6974336906 

(Μάρω Κουρή)

Κόστος: 150 € + ΦΠΑ

Δεν γνωρίζουμε εαν υπάρχουν θέσεις αλλά μας άρεσε η ιδέα. 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.