Σαλάτα Μανιάτικη με σύγλινο και τυρί Σφέλα

Πορτοκαλοσαλάτα Μανιάτικη και τυρί Σφέλα Μεσσηνίας

ΥΛΙΚΑ:

• 2-3 μέτρια ώριμα πορτοκάλια

• ½ κρεμμύδι ξερό κομμένο

• 6-8 ελιές πράσινες

• 150 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

• Πιπέρι και αλάτι

• 80 γρ. σίγκλινο Μάνης κομμένο σε κύβους

• 80 γρ. χονδροτριμμένη σφέλα Μεσσηνίας

 

Παρασκευή:

Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια από τις φλούδες τους,τα κόβουμε σε μικρούς κύβους και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το ρίχνουμε στο μπολ.

Προσθέτουμε στη συνέχεια το Ελαιόλαδο, τους κύβους από το σύγκλινο και τη σφέλα.

Καρυκεύουμε με αλάτι και χονδροτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε σε μια πιατέλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.