Πρεμιέρα μικρού μήκος ταινίας στη Βοστώνη για τις επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης στους πολίτες

 
Πρεμιέρα μικρού μήκος ταινίας στη Βοστώνη για τις επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης στους πολίτες
 
 
Η νέα, ταινία μικρού μήκους «Η λιτότητα», εμπνευσμένη από την κοινωνία, έχοντας αφορμή την αυτοκτονία του συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλα στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας, στην Ελλάδα, το πρωί της 4 Απριλίου του 2012, θα προβληθεί στις 14 Μαΐου στο εσωτερικό της λαμπερής Οικογενειακής Αίθουσας του Κέντρου της Paramount  στη Βοστώνη, στη Μασαχουσέτη.
 
Αν και έμπνευση της ταινίας πηγάζει σχεδόν αποκλειστικά από πραγματικά περιστατικά, δεν βασίζεται στην πραγματική ζωή του συνταξιούχου. Αυτή η ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους, προϊόν σοβαρής σκέψης και εργασία του νέου σκηνοθέτη Ρένου Γαυρή, υπόσχεται να είναι μιά ολοκληρωμένη άποψη για την τρέχουσα ελληνική οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην προσωπική ζωή των ανθρώπων.
 
"Μέσω αυτής της φανταστικής ιστορίας εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, θα στοχεύσει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προσωπικά δράματα των καθημερινών ανθρώπων και τις δοκιμασίες τους μέσα σε αυτές τις οικονομικά δύσκολες εποχές. Ας ελπίσουμε ότι το κοινό θα συμπάσχει και θα κατανοήσει τις δυσκολίες που προκαλούνται από την κατάθλιψη και την επιβολή κανονισμών, όπως τα μέτρα λιτότητας, τα οποία είναι εντελώς εκτός του ελέγχου του πολίτη, εξήγησε ο σκηνοθέτης Ρένος Γαυρής, σε σχέση με τους στόχους της φιλόδοξης δημιουργίας του.
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.