Με επιτυχία στέφθηκαν οι Σκοπευτικοί Αγώνες "Ίμια 2017"

Με επιτυχία στέφθηκαν οι Σκοπευτικοί Αγώνες "Ίμια 2017"

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι   Επετειακοί Σκοπευτικοί  Αγώνες Α΄ Κατηγορίας «ΙΜΙΑ 2017», πυροβόλων & αεροβόλων όπλων, την Παρασκευή το Σάββατο και την Κυριακή  (15,16 & 17.9.2017) στα Σκοπευτήρια Σελλασίας και Σπάρτης του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, με διοργανωτές  τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, Σκοπευτικό Όμιλο Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ», τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο Μάνης «ΤΟ ΤΑΙΝΑΡΟ» και τον Σκοπευτικό Όμιλο Επιδαύρου Λημιράς «Ο ΔΩΡΙΕΥΣ» σε συνεργασία με  τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη των τριών Αξιωματικών  του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση, και Έκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι έπεσαν για την Πατρίδα την  30 προς 31 Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, αναφέρθηκε στα γεγονότα της 30/31 Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ ενω στη συνέχεια έγιναν απονομές  στους νικητές, ανταλλαγή αναμνηστικών και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριων Αξιωματικών.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από 18 Σωματεία και ομάδες της χώρας μεταξύ των οποίων μέλη των εθνικών ομάδων σκοποβολής. Ιδιαίτερη τιμή για τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης ήταν η παρουσία της κ. Άγης Κασούμη, η οποία συνόδευε πολυπληθή ομάδα αθλητών όλων των κατηγοριών του συλλόγου της «Ε.Α.Σ.Ο. Άγη Κασούμη».

Σημειώνεται ότι η κ. Κασούμη  με 40 χρόνια καριέρας, διεθνών διακρίσεων, μεγάλων επιδόσεων σε εξωτερικό και Ελλάδα , έως και σήμερα έχει  τις περισσότερες συμμετοχές από όλα τα αθλήματα σε Ολυμπιακούς Αγώνες.         

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.