Κρυολόγημα γρίπη πυρετός, θεραπεία με βότανα

 
Κρυολόγημα γρίπη πυρετός, θεραπεία με βότανα
 
Μία από τις πιο κοινές ασθένειες που συναντούμε σχεδόν κάθε μέρα λέγεται με διάφορα ονόματα κρυολόγημα, γρίπη ή χαμηλός πυρετός. Μπορεί να εκδηλωθεί όπως καλείτε σαν κρυολόγημα του κεφαλιού ή του στήθους με ερεθισμένο λαιμό, εμπύρετο δέρμα, πονοκέφαλο, καταρροή των ματιών και της μύτης, με βήχα, απώλεια της όρεξης, κούραση, ατονία, δυσκοιλιότητα και διάφορα άλλα συμπτώματα. Εάν αμεληθεί ή δοθεί λάθος θεραπεία, αυτό συνήθως εξελίσσεται σε πνευμονία, πλευρίτιδα, διάφορες μορφές υψηλού πυρετού και άλλα. Μερικοί είναι σοβαρά άρρωστοι για εβδομάδες ή και μήνες, λόγο της έλλειψης γνώσης για τη σωστή θεραπεία με βότανα.
 
Η φόρμουλα που σας δίνουμε είναι μία καταπληκτική, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για όλα τα είδη κρυολογημάτων και πυρετών. Είναι πολύ εύκολη να παρασκευαστεί, είναι σχεδόν πάντα εύκολα διαθέσιμη και είναι τόσο γρήγορα αποτελεσματική, που είναι σχεδόν απίστευτη σε αυτούς που την χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά.
 
Την μεταχειριζόμαστε για πολλά χρόνια για όλα τα είδη των κρυολογημάτων και πυρετών, για μωρά, παιδιά, ενήλικες, ηλικιωμένους και γέρους ανθρώπους και ποτέ δεν απέτυχε σε καμιά περίπτωση. 
Όσο υπερβολικό να σου φαίνεται αγαπητέ μαθητή δεν φοβόμαστε καθόλου ότι θα ρισκάρουμε την φήμη μας με αυτή τη θαυμάσια φόρμουλα από βότανα.
 
Περιέχει μόνο δύο κοινά και γνωστά βότανα.
Τα αποξηραμένα λουλούδια του σαμπούκου που αναπτύσσεται σχεδόν παντού στα εύκρατα κλίματα και είναι τόσο γνωστός που δεν χρειάζεται περιγραφή και τα αποξηραμένα φύλλα της γνωστής μέντας.
 
 
Αναμιγνύονται και παρασκευάζονται ως εξής:
 
Βοτανική φόρμουλα για τον πυρετό
 
Ανάμιξε 28 γραμμάρια ξερά λουλούδια σαμπούκου και 28 γραμμάρια ξερά φύλλα μέντας.
Βράσε 473 ml αποσταγμένου νερού σε μία κατσαρόλα αρκετά μεγάλη που να χωράει ένα λίτρο και καθώς βράζει πρόσθεσε τα βότανα. Σκέπασέ τα και άστα να εμποτιστούν (όχι να βραστούν) σε ένα ζστό μέρος για 10 με 15 λεπτά. Μην ανοίξετε το καπάκι γιατί θα χάσετε μερική από τη δύναμή του. Όταν είναι έτοιμο σουρώστε το από ένα λεπτό ύφασμα ή μουσελίνα σε ένα δοχείο (εμαγιέ ή γυάλινο).
Πριν ληφθεί, ο ασθενής θα πρέπει να είναι στο κρεβάτι καλά σκεπασμένος με κουβέρτες για να διατηρηθεί η θερμοκρασία.
 
Η δόση για σοβαρά κρυολογήματα και πυρετούς είναι να πιείς 473 ml ζεστό όσο είναι δυνατόν. Μετά μείνετε στο κρεβάτι καλά σκεπασμένοι. Μπορεί να γλυκαθεί εάν επιθυμείτε. 
Είναι ευεργετικό να έχετε μία μπουκάλα με ζεστό νερό καλυμμένη με μία πετσέτα βουτηγμένη σε ξύδι, τοποθετημένη στα πόδια σας φροντίζοντας να μείνει εκεί.
 
Η δόση για τα παιδιά είναι από μισό έως ένα φλιτζάνι του τσαγιού.
 
Σε όλες τις περιπτώσεις ο ασθενής πρέπει να μείνει στο κρεβάτι το λιγότερο 12 ώρες μετά την λήψη και να κρατηθεί καλά σκεπασμένος για να προωθηθεί η ελεύθερη εφίδρωση.
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.