Καθαρισμός ακτογραμμής στη Νεάπολη

Καθαρισμός ακτογραμμής  στη Νεάπολη

Με αίθριο καιρό και πολύ καλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, για 3η συνεχή χρονιά, η δράση και συμμετοχή του Συλλόγου «Τουλίπα Γουλιμή» στον «Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών», σε συνεργασία και με τον συντονισμό της HELMEPA.

Δεκαεννέα εθελοντές, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο Λιμανάκι της Νεάπολης.

Συγκροτήθηκαν δύο εθελοντικές ομάδες που ανέλαβαν από ένα τομέα του πεδίου δράσης απ΄ το Λιμανάκι μέχρι την παραλία Νερατζιώνα.Σημειώνεται ότι καθαρίστηκαν  3.240 μέτρα ακτής και μαζεύτηκαν είκοσι έξι γίγας σακούλες σκουπίδια.

Ο διαχωρισμός των σκουπιδιών έγινε ταυτόχρονα με τη συλλογή τους και με φροντίδα του συλλόγου τα σκουπίδια μεταφέρθηκαν στους χώρους υποδοχής του Δήμου για την αποκομιδή τους.

«Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής από την HELMEPA. Ελπίζουμε κάθε φορά να γινόμαστε και περισσότεροι εθελοντές», αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωσή του.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.