Η εποχιακή συνταγή... Λινγκουίνι Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη

Η εποχιακή συνταγή... Λινγκουίνι Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη
 Εύγευστο, ελαφρά πικάντικο και πολύ ρομαντικό, αυτό το δροσερό πιάτο έχει ένα απολαυστικό μείγμα γλυκιάς, ξινής και συγκλονιστικής υφής. Ο σπουδαίος συνδυασμός συστατικών τείνει να απαλύνει κάποιες από τις εντονότερες γεύσεις, κάνοντας αυτό το φαγητό, πολύ ελκυστικό σε εκείνους οι οποίοι έχουν λιγότερη προτίμηση στο ψάρι. Είναι επίσης πολύ εύκολο να φτιαχτεί. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η σειρά με την οποία κάθε συστατικό προστίθεται και μαγειρεύεται - κάθε αλλαγή θα προκαλέσει ένα εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, έτσι σας συστήνουμε να ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή μας!
 
Υλικά (για 2 άτομα)
1 μικρό κρεμμύδι, τεμαχισμένο1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 σκελίδα Μάνη® Βιολογικό ΣκόρδοΛίγο αλάτι
Μάνη® Ελαιόλαδο1 κουταλάκι του τσαγιού ζάχαρη
200 γρ τεμαχισμένες τομάτεςΦρέσκο βασιλικό
1 πρέζα αποξηραμένης κόκκινης καυτερής πιπεριάς τσίλι2 μερίδες λινγκουίνι (ή σπαγγέτι)
Μάνη® Βιολογικές Ελιές ΠράσινεςΜια χούφτα αγάπη Μπλάουελ :)
 
Προετοιμασία
Ένα Δύο Τρία α λα Μάνη: Σε ένα βαθύ σκεύος, βάλτε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέστε τις τομάτες και ανακατέψτε καλά. Τώρα προσθέστε το τσίλι. Σιγοβράστε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κάπου κάπου. Προσθέστε τις ελιές και τον τόνο. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά. Τέλος, ρίξτε το αλάτι και τη ζάχαρη, ανακατέψτε και μετά προσθέστε το φρέσκο βασιλικό. Μαγειρέψτε για άλλα 15 λεπτά... και ορίστε! Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο ακόμα μόλις η σάλτσα παγώσει λίγο. Λινγκουίνι: Βράστε τα ζυμαρικά γι αυτό το πιάτο σε νερό χωρίς αλάτι.
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.