Διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης

Διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης

Δωρεάν διανομή τροφίμων του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» θα πραγματοποιήσει στο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου (Βρασίδου 131) ο δήμος Σπάρτης, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρες 10.00′ – 13.00′.

Οι λίστες των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν οριστεί εκ νέου. Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης οι οποίοι τροποποίησαν την αίτησή τους δηλώνοντας ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Σε αυτούς θα υπάρξει ατομική ειδοποίηση με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να το κάνει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ προς διευκόλυνσή τους θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής).

Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης στο τηλέφωνο 27310 22226 εσωτ. 121, 122, 123, 124.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.