Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές του Δήμου Σπάρτης

 Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε περιοχές του Δήμου Σπάρτης
Γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, σε διάφορες περιοχές της Λακωνίας. Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν το Σάββατο 23/9, από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι οι περιοχές Αγ. Βασίλειος Σπάρτης, Αλέσια, Αγ. Νικόλαος Σπάρτης, Νέες Εργατικές κατοικίες, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι, Καλύβια Σοχάς, Τρύπη, Αγ. Ιωάννης, Μυστράς, Πελλάνα, Καστόρι, Γεωργίτσι (Βόρειοι Δήμοι Σπάρτης) Καλάμι, Γούναρης, Μαγούλα, Βορειοδυτική Σπάρτη.
 
Την Κυριακή 24/9, η διακοπή θα γίνει τις ίδιες ώρες στις περιοχές Καλογωνιά, Σπάρτη, Βασσαράς, Αφυσσού, Κοκκινόραχη, Καρυές, Βαρβίτσα, Βαμβακού, Αμύκλες, Σκούρα, Γκοριτσά, Γεράκι.
 
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
 
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.