Δεκατρία εκατ. ευρώ για να αλλάξει το σενάριο του Μποντ

 
Δεκατρία εκατ. ευρώ για να αλλάξει το σενάριο του Μποντ
 
Κάτι περισσότερο από 13 εκατομμύρια ευρώ πλήρωσε η κυβέρνηση του Μεξικό στους παραγωγούς της ταινίας «Spectre», της επόμενης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, προκειμένου να διασωθεί η εικόνα της χώρας, όπως προκύπτει από λογιστικά έγγραφα της Sony Pictures.
   
Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, ο πράκτορας 007 πηγαίνει στην πρωτεύουσα του Μεξικό για να σταματήσει έναν γκάνκστερ, ονόματι Σκιάρα, ο οποίος σχεδιάζει τη δολοφονία του δημάρχου της Πόλης του Μεξικού.
Μετά τις παρεμβάσεις της μεξικανικής κυβέρνησης ωστόσο, αναζητείται νέα εθνικότητα για τον Σκιάρα, καθώς δεν πρέπει να είναι Μεξικανός, ενώ το θύμα του πρέπει απαραιτήτως να είναι «διεθνής» αξιωματούχος.
   
Πρόκειται για την τέταρτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, όπου τον πράκτορα 007 ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος «διαδέχτηκε» τον Πιρς Μπρόσναν το 2006 για το «Καζίνο Ρουαγιάλ», για να ακολουθήσουν το «Quantum of Solace» (2008) και το «Skyfall» (2012).
Ο 46χρονος Κρεγκ έχει υπογράψει για τουλάχιστον ένα ακόμη φιλμ, το 25ο της σειράς, ενώ συμπρωταγωνιστές του στο «Spectre» θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Κρίστοφ Γουόλτς, ο Ραλφ Φάινς, η Μόνικα Μπελούτσι και η Λεά Σεϊντού.
 
Τα Νέα
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.