ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ

ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΥΘΕΙΟΥ

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση ύψους 100.000,00€ για την «Ανασκαφική έρευνα, τοπογραφική και αρχιτεκτονική αποτύπωση και ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Γυθείου»

 
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση Πολιτιστικής Ανάπτυξης που αφορά την Ανασκαφική έρευνα, Τοπογραφική και Αρχιτεκτονική Αποτύπωση και Ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Γυθείου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Παιδείας  και  Θρησκευμάτων, Πολιτισμού  και  Αθλητισμού,  Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, προϋπολογισμού 100.000,00€
 
Η κ. Τζανετέα επισήμανε την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης σε μελέτες και έργα ανάδειξης του Πολιτιστικού αποθέματος της Λακωνικής γης. Επιπλέον επισήμανε, ότι σε συνεργασία με το ΔΙΑΖΩΜΑ και τον κ. Μπένο  υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον για το Αρχαίο Θέατρο Σπάρτης για το οποίο έχουμε δεσμεύσει στο τεχνικό μας πρόγραμμα αντίστοιχο ποσό  και προγραμματίζουμε με την ολοκλήρωση της μελέτης να προχωρήσουμε σε εργασίες αποκατάστασης του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.