Έργα στον Δήμο Σπάρτης

Έργα  στον Δήμο Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017, στην Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών, προχώρησε στην έγκριση:

1. Της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «Οδοποιία και τεχνικά έργα ΔΕ Θεραπνών 2017», εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής.

2. Της μελέτης και φυσικού αντικειμένου του έργου «Διαμόρφωση χώρου στάθμευσης στην Τ.Κ. Χρύσαφας», εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου κατασκευής, και

3. Της παραλαβής τευχών Δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αποκατάστασης Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Άρνας» 

Πρόκειται για τρία σημαντικά έργα, που περιλαμβάνονται και στις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων και η υλοποίησή τους έρχεται να δώσει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες ανάπτυξης μέσα από αξιόλογες παρεμβάσεις.

«Η Δημοτική Αρχή παρά τις δυσκολίες, που ως Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να αντιμετωπίσει, με πρόγραμμα και αρκετή δουλειά υλοποιεί απαραίτητα έργα, βελτιώνοντας υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας παράλληλα νέες. Η προσπάθεια  συνεχίζεται, διεκδικώντας ακόμα περισσότερες χρηματοδοτήσεις για  έργα και παρεμβάσεις, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Σπάρτης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.