Ένας Κρητικός λάτρης της Μάνης.

 
Μια σπουδαία προσπάθεια
 
Επιχειρεί ο Άρης Πολυδάκης γνωστός στο Facebook σαν Aris Tserova Drosopigi Polydakis, Κρητικός ο ίδιος αλλά και μανιατογαμπρός από την Δροσοπηγή (Τσεροβά) με τεράστια αγάπη για τη Μάνη.
Δημιούργησε την ομάδα Τα Μοναστήρια και Εκκλησίες στη Μάνη, https://www.facebook.com/groups/463347797143667/  και όπως λέει και ο ίδιος: 
"Δημιούργησα αυτή την ομάδα επειδή πιστεύω ότι η φθορά του χρόνου και η αδιαφορία των αρμοδίων θα γίνουν η αιτία να χαθούν περίφημες τοιχογραφίες που υπάρχουν στις εκκλησίες και στα μοναστήρια της Μάνης και ίσως κι αυτή η προσπάθεια γίνει η αιτία να σωθούν κάποιες από αυτές .
Έτσι σε αυτή την ομάδα τα μέλη θα μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες σχόλια και ιστορικά στοιχεία μόνο για τα μοναστήρια και για τις εκκλησίες της Μάνης."
Επίσης είναι δημιουργός της ομάδας  "ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ"
Βέβαια δεν ξεχνά την αγαπημένη του Δροσοπηγή ..και έτσι δημιούργησε την ομάδα : ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(ΤΣΕΡΟΒΑ)
Πρόσφατα συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών από πολλά χωριά της Μάνης και έφτιαξε μικρά συναρπαστικά video.
Το manivoice συγχαίρει τον κ. Πολυδάκη για τη σπουδαία προσπάθεια να καταγραφούν ψηφιακά και να αποτυπωθούν σπάνια στοιχεία από την ιστορία και παράδοση της περιοχής. 
 
Έτσι αποδεικνύεται ότι τα social media έχουν και πολλές θετικές πλευρές και ίσως να αποτελέσουν τις ψηφιακές βιβλιοθήκες του μέλλοντος.
 
 
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.