Δήμος Δυτ. Μάνης

Έλεγχος και επισκευή παιδικών χαρών στο Δ. Δυτ. Μάνης

Σε εταιρεία ανέθεσε ο Δήμος Δυτ Μάνης την υλοποίηση της μελέτης που αφορά τον έλεγχο και την επισκευή των παιδικών χαρών του Δήμου Δυτ. Μάνης, όπως και την ασφαλή λειτουργία τους. Το ύψος της αμοιβής για τον έλεγχο και την επισκευή τους ανήλθε στα 9.900 ευρώ.

Νέα από το Δήμο Δυτικής Μάνης

• Στις 28/7 θα γίνει δημοπρασία του έργου «Μελέτη οδών αγροτικών» του πρώην Δήμου Λεύκτρου, που είχε οριστεί για τις 14/7 και δεν έγινε λόγω της τραπεζικής αργίας. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας θα γίνει την Τρίτη 28/7/2015, με ώρα λήξης προσφορών 10π.μ.

Νέα από το Δ. Δυτ. Μάνης

• Στο Δήμο Δυτικής Μάνης προχωρεί η συντήρηση του οδικού δικτύου τοπ. κοιν. Ριγκλίων. Ήδη κατεβλήθη κανονικά στον δικαιούχο εργολάβο η πρώτη δόση. 

Τρεις ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο Δ. Δ. Μάνης

Τρεις ναυαγοσώστες πρόκειται να προσλάβει ο Δ. Δ. Μάνης και καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο ανθρωπίνου δυναμικού του Δ. Δ. Μάνης από σήμερα και μέχρι τις 29/6/2015.    

Προκηρύχθηκε η δημοπρασία για τη Μελέτη Οδών Αγροτικών στο Δ. Δ. Μάνης

Προκηρύχθηκε η δημοπρασία για τις 14 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρα 10 πμ στο Δημαρχείο Καρδαμύλης με τίτλο «Μελέτη Οδών Αγροτικών εντός των ορίων του Δήμου Λεύκτρου, Δ. Δ. Μάνης», ύψους 200.000 ευρώ.    

Σύντομα λύνονται τα προβλήματα υδροδότησης του Αγ. Νίκωνα

Ο Δ. Δυτ. Μάνης προέβη σε απευθείας ανάθεση της εκτέλεσης του έργου Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αγ. Νίκωνα.

Συντήρηση των δρόμων της Μηλιάς

Σε απευθείας ανάθεση για την συντήρηση των δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Μηλέας,  προέβη ο Δ. Δυτ. Μάνης στον Ιωάννη Λαμπρόπουλο του Παναγιώτη, που προσέφερε έκπτωση 5%.

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για τα απορρίμματα στο Δ. Δ. Μάνης

Εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι όροι για την δημοπρασία που αφορά στην συλλογή των απορριμμάτων του Δ.Δ. Μάνης. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός, δημόσιος και μειοδοτικός.

Πως μετράει το νερό ο Δ. Δυτικής  Μάνης

Σύμβαση υπέγραψε ο Δ.Δ. Μάνης για την καταγραφή των ενδείξεων των υδρομετρητών. Ο Δήμος διαθέτει 19.175 υδρομετρητές για τους οποίους σύμφωνα με τη σύμβαση θα καταβάλει 1.04 ευρώ για κάθε μέτρηση. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί θα είναι 24.292,81 ευρώ.

Στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της φτώχειας συμμετέχει ο Δ.Δ. Μάνης

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. ζητήθηκε λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του στην στην υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής και υλικής συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας που αφορά στους απόρους.

7 προσλήψεις στο Δ. Δυτ. Μάνης

7 ατομα προκειται να προσλαβει ο Δ. Δ. Μάνης εκ των οποίων 4 του κλάδου Δ.Ε. Ναυαγοσωστών για 3 μήνες και συγκεκριμένα για τις παραλίες Καλόγριας Στούπας και Σάνταβα Αβίας. Οι υπόλοιποι 3 είναι του κλάδου Υ.Ε.

Δημοπρασία για την ενοικίαση θέσεων ποδηλάτων και κανό στις παραλίες Δ.Μάνης

Ο Δ.Δ. Μάνης προκήρυξε μία θέση ειδικού συμβούλου ειδικότητας πολιτικού μηχανικού ή αγρονόμου τοπογράφου μηχανικού. Σχετικές πληροφορίες στο γραφείο ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

Σε προσωρινή λύση για τη μεταφορά των σκουπιδιών οδηγήθηκε ο Δήμος Δυτικής Μάνης

Σε προσωρινή λύση για τη μεταφορά των σκουπιδιών οδηγήθηκε ο Δήμος Δυτικής Μάνης και ανέθεσε τη μεταφορά και διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου στην εταιρεία «BG Natura Μονοπρόσωπη ΙΚΕ».

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης προέρχεται από την συνένωση των Δήμων Λεύκτρου και Αβίας και τα χωριά του φτάνουν τα 66-69   Τα χωριά και οι οικισμοί (κατοικημένη και ακατοίκητοι) και είναι τα εξής:       ΑΒΙΑ